Administratie of boekhoud kantoor nodig?

Wat kosten administratie- en boekhoudkantoren?

  


Tarieven van administratie- en boekhoudkantoren lopen flink uiteen. Alleen daarom is het al verstandig te vergelijken en offertes op te vragen. 

Prijs is echter maar 1 van de criteria om voor een bepaalde boekhouder of accountant te kiezen. Als ondernemer heb je vaak behoefte aan meer dan alleen bepaalde boekhouddiensten of het bijhouden van de administratie. Financieel advies is een breed begrip dat kan gaan van financieringsadviezen tot belasting advies. 

Internetboekhouden
Steeds meer accountants- en administratiekantoren maken gebruiken van internetboekhouden. Het grote voordeel van een dergelijk systeem is dat het in principe overal beschikbaar is.

Kies je voor on-line boekhouden vergeet dan niet het totale kosten plaatje in de gaten te houden. Het kan zijn dat een boekhoudkantoor een zeer scherpe prijs biedt voor on-line boekhouden. Als dat boekhoudkantoor vervolgens voor de daaraan gerelateerde diensten de hoofdprijs vraagt, dan ziet het kosten plaatje er ineens totaal anders uit.

Vergelijk offertes van administratie- en boekhoudkantoren
Als ondernemer is het niet eenvoudig om een juiste keuze te maken bij het selecteren van een administratie kantoor. Stel je zelf de volgende vragen;

  • Welke diensten wil je graag uitbesteden?
  • Welke werkzaamheden voer je zelf uit?
  • Wat is je beschikbare budget?
  • Betaal je niet teveel bij je huidige boekhouder?

Via financieel-beleid.nl kan je makkelijk boekhouders en administrateurs vinden en vergelijken. Vraag nu gratis offertes aan.